Schildersbedrijf JE Schilderwerk verzorgt decoratieve schilderwerken in alle soorten en maten. Van wand vullende muurschilderingen en plafondschilderingen tot handgeschilderde belettering, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Decoratieve schilderwerken zijn prachtige manieren om uw kamer van een unieke uitstraling te voorzien. Met een combinatie van ervaring, gedegen vakmanschap en creativiteit kan ik uw ideeën vertalen naar een prachtige muur decoratie in huis. Zo creëert u een unieke blikvanger in uw interieur die een prachtige toevoeging is in de kamer.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een muurschildering van de favoriete tekenfilmfiguren van uw kind als decoratie in de kinderkamer? Een replica van een bekend kunstwerk als muurschildering in de woonkamer of wellicht een sterrenhemel voor op de slaapkamer? U zult aangenaam verrast zijn door het eindresultaat.

Onderstaand kunt u diverse voorbeelden bekijken van decoratief schilderwerk dat ik heb uitgevoerd. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag offerte aanvragen voor een muurschildering? Neem dan vrijblijvend contact op, ik kijk graag met u mee.