Het restaureren van schilderwerk is een kunst op zich en een vak apart waarin oude schildertechnieken gecombineerd worden om een object zo natuurlijk mogelijk in oorspronkelijke staat te herstellen. Het spreekt dan ook voor zich dat restauratie schilderwerk een gedegen ervaring vergt in combinatie met een speciale behandeling. JE Schilderwerk is gespecialiseerd in het restaureren van objecten en elementen in uw (monumentale) woning en brengt de oorspronkelijke staat weer tot leven.

Met ruim 15 jaar ervaring kan ik restauratieschilderwerk met vakmanschap en oog voor detail voor u uitvoeren. Als restauratieschilder kunt u bij mij terecht voor onder andere schilderwerk aan authentieke plafonds, wanden, vloeren en meubels. Na het schilderwerk zullen deze weer stralen als vanouds.

Ook kunt u bij JE Schilderwerk terecht voor imitatie-schilderwerk, waaronder marmer imitatie en houtimitatie, waarmee objecten of meubels voorzien worden van een authentieke uitstraling. Het schilderwerk is van zodanige kwaliteit dat deze nauwelijks van echt te onderscheiden is. Bekijk bijvoorbeeld onderstaand de marmer imitatie vloer of de antieke kast die ik heb gerealiseerd. Hedendaagse objecten met een klassieke uitstraling en een prachtige toegevoegde waarde in de woning.

Onderstaand kunt u diverse voorbeelden bekijken van restauratie schilderwerk dat ik heb uitgevoerd. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag offerte aanvragen voor het restaureren met schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact op, ik kijk graag met u mee.