De babykamer is het kleine paradijsje van uw pasgeboren zoontje of dochtertje. U heeft er dan ook ongetwijfeld veel moeite in gestoken om de kinderkamer zo mooi mogelijk te maken, maar heeft u hierbij ook al eens gedacht aan een muurschildering voor de babykamer? Een mooie wandschildering biedt zeer uitgebreide mogelijkheden en geeft u de kans om uw eigen ideeën een plekje te geven op de muur van uw kleine spruit. Zo creëert u echt een uniek element dat JE Schilderwerk vervolgens met vakmanschap voor u kan realiseren.

Een mooie muurschildering in de babykamer

Als het aankomt op muurschilderingen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het realiseren van muurschilderingen en kan u begeleiden van begin tot einde. Zo besteden we eerst uitgebreid aandacht aan uw wensen zodat wij vervolgens de muurschildering kan uittekenen in een ontwerp. Bent u hiermee akkoord? Dan pas ga wij aan de slag met het aanbrengen van de muurschildering. Zo staan uw wensen continu centraal en zorgen wij dat de muurschildering een prachtige toevoeging in de babykamer wordt.

Enkele voorbeelden van de muurschilderingen die wij voor u kan realiseren:

  • Muurschildering Disney (Bambi, Mickey Mouse, Jungle Book)
  • Muurschildering Madagascar
  • Muurschildering Woezel & Pip
  • Muurschildering Thomas de Trein

Meer informatie muurschildering laten maken

Wilt u graag meer informatie over het laten maken van een muurschildering of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijk graag met u mee.